Menukort

Martinos køkken handler om at nyde livet som man gør det ved Middelhavet: god mad med gode venner. Vores retter stammer fra hele det salte, solrige Middelhavsområde.

Alle dage 11.30 – 24.00
(Køkkenet lukker 21.30)

TASTINGMENU

7 retter tastingmenu 429,- pr. person

Tun tatar – Koriander – Oliven

Hvidløgsstegte tigerrejer – Grillet citron

Calamares Fritos – Aioli

Carpaccio – Saltede mandler – Pesto

Plato De Jamon – Pan Con Tomate

Stegt hvidfisk – Sauce Nage

Crema Catalana – Bær

DRØMMEAFTEN

Helaftensoplevelse 799,- pr. person

Velkomst Bobler + 7 retters tasting menu

+ 4 gl. vinmenu med el. uden alkohol

+ Kaffe & chokolade

SPECIALITETER

Charcuterie fra syden 239,-
6 forskellige pølser, 4 oste fra Spanien, Frankrig & Italien. Serveres med sprøde boller & syltede garniture

Skaldyrs Paella 259,-
Klassisk valenciansk paella m. tigerrejer, blåmuslinger, blæksprutter & hjertemuslinger

Koldt skaldyrsfad 489,-
1/2 hummer, jomfruhummere, hvidvinsdampede havfriske muslinger, skalrejer, flodkrebs & krabbeklør.Hertil serveres græsk fladbrød med hummus, tzaziki & aioli
Tilvalg: Pommes frites 49,-

FORRET

Tun tatar 139,-
Avokado, koriander, oliven olie & frissé

Carpaccio 129,-
Tyndskåret okse m. saltede mandler, pesto, rucola & parmesan ost

Plato de jamon 179,-
Iberico skinke m. catalansk pan con tomate

Hvidløgsstegte tigerrejer 149,-Hvidløgsstegte tigerrejer med grillet citron & aioli

PIZZA

Diavola 149,-
Tomat, mozzarella, variation af salami, løg & frisk chili

Burata y Jamon 169,-
Tomater, Jamon, rucola, oliven & Burata

Bianchi 139,-
Mascarpone, kartoffel, løg, flagesalt, rosmarin, gedeost & hvid trøffelolie

Capricciosa 159,-
Mozzarella, italiensk skinke, svampe, artiskok & tomat

HOVEDRET

Calamares fritos 189,-
Friterede blæksprutter m. patatas bravas & grillet citron

Pasta a la carbonara 189,-
Panchetta i legeret ricotta & mascarpone m. pasta tagalitelle

T-Bone Steak 349,-
Årstidensgrønt, pommes frites & sauce bearnaise

Dagens Fangst (Dagspris)
Fiskemandens friske fangster m. årstidens grønt & sauce.

Hvidløgsgrillet lammeryg 269,-Tomatsalat, feta, rosmarinstegte kartofler & tzatziki

DESSERT

Crema catalana 89,-
Vaniljecreme m. citronskal, kanel & brændt karamel

Tiramisu 89,-
Italiensk kaffe kage m.kakao og bær

Crepé Suzette 119,-
Tynde pandekager flamberes i appelsin likør m. mandler & appelsin.
Hertil serveres vaniljeis a part

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG: KL. 11.30 – 24.00
(Køkkenet lukker 21.30)