aften

Martinos køkken handler om at nyde livet som man gør det ved Middelhavet: god mad med gode venner.
Vores retter stammer fra hele det salte, solrige Middelhavsområde.

Aften 17.00 –  21.30

Snacks

3 snacks fra middelhavet 119,-
Friteret Paella m. hummermayo
Stegt tigerreje i sprød vaffel m. estragon dip
Sprød toast m. fransk land paté

 

December Menu

5 serveringer

Gravad laks m. syrnet fløde, dild olie, rødløg & sprødt

Jordskokkesuppe m. jordskokkechips & friske urter

Tyndskåret kalvekød m. tun sauce, friterede kapers, oliven & revet parmesanost

Terrin af svinenakke m. crumble på puffet svær, dertil variation af vinterkål, kartoffelterrin & kraftig sauce

Hvid chokolademousse m. kirsebær & mandel

 

Aften menu

Søndag-torsdag
5 serveringer
379,-

inkl.

2 gl. vin tilpasset menuen
499,-

Aften menu

Fredag-lørdag
5 serveringer
449,-

Helaftens oplevelse
Fre-lørdag

Velkomstdrink
5 serveringer
Øl, vand & vine ad libitum i 3 timer
7
98,-

A la Carte retter

Hvidløgsstegte tigerrejer 149,-
Hvidløgsstegte tigerrejer med grillet citron & aioli

Skaldyrs Paella 259,-
Klassisk valenciansk paella m. Tigerrejer, blåmuslinger,
blæksprutter & hjertemuslinger

T-Bone Steak 359,-
400g. Dansk kødkvæg fra Himmerland m. Grove pommes frites,
salat & luftig sauce hollandaise m. urter

Dagens fangst (dagspris)
Stegt hvidfisk m. cremet risotto & variation af jordskokker

Hummersuppe 169,-
Cremet hummersuppe m. marineret reje tatar,
dild & foccacia

Pasta a la carbonara 189,-
Stegt Panchetta legeret i fløde & mascarpone m. pasta tagliatelle & parmesanost

Pasta frutti di mare (skal pilles) 239,-
Hvidvins dampede havfriske muslinger, hvidløgsstegte jomfruhummer & tigerejer

PIZZA

Capricciosa 159,-
Mozzarella, italiensk skinke,
svampe, artiskok & tomat

Diavola 149,-
Tomat, mozzarella, variation af salami,
løg & frisk chili

Burata y Jamon 169,-
Tomater, Jamon, rucola, oliven & Burata

Bianchi 139,-
Mascarpone, kartoffel, løg, flagesalt, rosmarin,
gedeost & hvid trøffelolie

DESSERT

Citrontærte 89,-
Citrontærte m. brændt marengs & nøddecrunch

Crepé Suzette 119,-
Tynde pandekager flamberes i appelsinlikør m. mandler & appelsin.

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG: KL. 11.30 – 24.00
(Køkkenet lukker 21.30)

JULENS ÅBNINGSTIDER

Vi holder lukket: d. 24. 25. 26. december 2023

Vi har åbent: 27. 28. 29. 30. december

Den 31/12 har vi kun åbent for nytårs take away og årets nytårsfest på Restaurant ANKER

Vi holder lukket 1. januar 2024