aften
Martinos køkken handler om at nyde livet som man gør det ved Middelhavet: god mad med gode venner.
Vores retter stammer fra hele det salte, solrige Middelhavsområde.
Aften 17.00 – 21.30
Snacks
3 snacks fra middelhavet 119,-
Friteret Paella m. hummermayo
Stegt tigerreje i sprød vaffel m. estragon dip
Sprød toast m. fransk land paté
December Menu
5 serveringer
Gravad laks m. syrnet fløde, dild olie, rødløg & sprødt
Jordskokkesuppe m. jordskokkechips & friske urter
Tyndskåret kalvekød m. tun sauce, friterede kapers, oliven & revet parmesanost
Terrin af svinenakke m. crumble på puffet svær, dertil variation af vinterkål, kartoffelterrin & kraftig sauce
Hvid chokolademousse m. kirsebær & mandel
Aften menu
Søndag-torsdag
5 serveringer
379,-
inkl.
2 gl. vin tilpasset menuen
499,-
Aften menu
Fredag-lørdag
5 serveringer
449,-
Helaftens oplevelse
Fre-lørdag
Velkomstdrink
5 serveringer
Øl, vand & vine ad libitum i 3 timer
798,-
A la Carte retter
Hvidløgsstegte tigerrejer 149,-
Hvidløgsstegte tigerrejer med grillet citron & aioli
Skaldyrs Paella 259,-
Klassisk valenciansk paella m. Tigerrejer, blåmuslinger,
blæksprutter & hjertemuslinger
T-Bone Steak 359,-
400g. Dansk kødkvæg fra Himmerland m. Grove pommes frites,
salat & luftig sauce hollandaise m. urter
Dagens fangst (dagspris)
Stegt hvidfisk m. cremet risotto & variation af jordskokker
Hummersuppe 169,-
Cremet hummersuppe m. marineret reje tatar,
dild & foccacia
Pasta a la carbonara 189,-
Stegt Panchetta legeret i fløde & mascarpone m. pasta tagliatelle & parmesanost
Pasta frutti di mare (skal pilles) 239,-
Hvidvins dampede havfriske muslinger, hvidløgsstegte jomfruhummer & tigerejer
PIZZA
Capricciosa 159,-
Mozzarella, italiensk skinke,
svampe, artiskok & tomat
Diavola 149,-
Tomat, mozzarella, variation af salami,
løg & frisk chili
Burata y Jamon 169,-
Tomater, Jamon, rucola, oliven & Burata
Bianchi 139,-
Mascarpone, kartoffel, løg, flagesalt, rosmarin,
gedeost & hvid trøffelolie
DESSERT
Citrontærte 89,-
Citrontærte m. brændt marengs & nøddecrunch
Crepé Suzette 119,-
Tynde pandekager flamberes i appelsinlikør m. mandler & appelsin.
ÅBNINGSTIDER
MANDAG – SØNDAG: KL. 11.30 – 24.00
(Køkkenet lukker 21.30)
JULENS ÅBNINGSTIDER
Vi holder lukket: d. 24. 25. 26. december 2023
Vi har åbent: 27. 28. 29. 30. december
Den 31/12 har vi kun åbent for nytårs take away og årets nytårsfest på Restaurant ANKER
Vi holder lukket 1. januar 2024