BRYLLUPSFEST PÅ MARTINO

Omgivelserne i og omkring Martino er en skøn oase midt i storbyen.
Her kan i fejre jeres drømmebryllup med udsigt over Marselisborg Lystbådehavn, skoven og Aarhusbugten.

Lokalerne kan rumme fra 20 til 120 personer.

Når festen slutter, kan I med stor fornøjelse slentre 50 meter længere ned af kajen.
Her ligger BB-Hotel Aarhus Havnehotel, som har 25 lækre dobbeltværelser med plads til Jer og Jeres gæster.

Vi glæder os til at skabe en festlig og mindeværdig dag for både jer og jeres gæster.

Nedenstående festpakker, menuer og priser er gældende for selskaber der afholdes i 2024

BRYLLUPSFEST 1
– ALT INKLUSIV 

 • 1 gl. velkomstdrink
 • 3 retters bryllupsmenu
 • Kaffe/te med hjemmelavet sødt
 • Udsøgt vinmenu under middagen samt udvalg af fadøl, sodavand & vand i 6 timer
  Herefter tillæg pr. person, pr. time kr. 129,-

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 999,-

BRYLLUPSFESTEN 2

– ALT INKLUSIV

 • 1 gl. velkomstdrink
 • 3 retters bryllupsmenu
 • Udsøgt vinmenu under hele middagen samt udvalg af fadøl, sodavand & vand i 8 timer Bar med longdrinks, vin, fadøl & sodavand efter middagen indtil kl. 02.00
 • Kaffe/te med hjemmelavet sødt 
  Herefter tillæg pr. person, pr. time kr. 149,-

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 1299,-

BRYLLUPSFESTEN 3
– ALT INKLUSIV 

 • 1 gl. velkomstdrink
 • Snacks
 • 4-retters bryllupsmenu
 • Gå-hjem menu
 • Kaffe/te m. hjemmelavet sødt
 • 1 stk. cognac eller likør
 • Udsøgt vinmenu under hele middagen samt fadøl, sodavand & vand i 8 timer
 • Bar med longdrinks, vin, fadøl & sodavand efter middagen indtil kl. 02.00 
  Herefter tillæg pr. person, pr. time kr. 149,-

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 1499,-​

BRYLLUPSFESTEN 4
– ALT INKLUSIV med reception

 • Bryllupsreception inkl. 4  receptions-anretninger, vin, fadøl, sodanvand & vand
 • Mulighed for selv at medbringe bryllups kage
 • 1 gl. velkomstdrink
 • Snacks
 • 4 retters bryllupsmenu
 • Gå hjem-menu
 • Kaffe/te med hjemmelavet sødt
 • 1 stk. cognac eller likør
 • Udsøgt vinmenu under hele middagen samt fadøl, sodavand & vand
 • Bar med longdrinks, vin, fadøl, sodavand & vand efter middagen indtil kl. 02.00
  Herefter tillæg pr. person, pr. time kr. 149,-

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 1799,-​

SELSKABSLOKALER MED UDSIGT

I vores lyse restaurant kan du invitere op til 150 gæster. Du er omgivet af en glasfacade fra gulv til loft med udsigt over Marselisborg Lystbådehavn, skoven og Aarhusbugten. De maritime omgivelser danner de perfekte rammer om jeres arrangement og udsigten fuldender oplevelsen.

MAD DER SMAGER

På Martino tager vi os god tid til at lytte til jeres ønsker til menu og vine. Vi benytter de bedste råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Maden er Italiensk-inspireret, og vi lover, at I ikke kommer til at gå forgæves, hvis I søger den gode spiseoplevelse.

FLEKSIBLE SELSKABSPAKKER

Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”. I kan derfor selv være med til at designe jeres arrangement, så vi sammen skaber den perfekte dag. Vi sørger for, at alt er planlagt til mindste detalje, så I kan koncentrere Jer om at nyde dagen og selskabet. Overnatningen har vi også tænkt på. Når festen slutter, kan I med stor fornøjelse slentre 50 meter længere ned af kajen. Her ligger BB-Hotel Aarhus Havnehotel, som har 25 lækre dobbeltværelser med plads til Jer og Jeres gæster, som I med glæde kan booke Jer ind på.

KOM OG MØD OS

I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne og så I kan se vores lokaler og opleve omgivelserne. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.

DET MED SMÅT

Alle menuer er baseret på min. 20 kuverter. Det præcise antal gæster skal opgives senest 7 dage før afholdelsesdagen. Reducering i gæste antal herefter medfører betaling af menuen ex. drikkevarer. I prisen er inkluderet festopdækning med årstidens blomster. Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt. Ønskes regningen tilsendt, tillægges faktureringsgebyr med 45 kr. Ved reducering i oprindeligt bestilt gæsteantal på mere end 20%, forbeholder vi os retten til at ændre i lokaleforhold. Ved levering af mad ud af huset, tillægges 500 kr. i leveringsomkostninger ved kørsel over 10 km, samt 1000 kr. i depositum for porcelæn og service. Service skal være rengjort og tilbageleveret senest 3 dage efter afholdt arrangement. Afhentning af service på leveringsadressen koster 500,-
Skulle der mod forventning være indsigelser ang. arrangementet, skal disse sendes skriftligt senest 5 hverdage efter arrangementets afholdelse. Indsigelser herefter vil ikke blive accepteret.

3-retter 4-retter
Menu 389,- 489,-
Velkomstdrink 79,- 79,-
Reception 3 timer 389,- 389,-
Kaffe / te 69,- 69,-
Sødt 59,- 59,-
Cognac / likør 69,- 69,-
Snacks 79,- 79,-
Gå-hjem-menu 129,- 129,-
Blødbar 4 timer 499- 499,-
Hårdbar 6 timer 749,- 749,-

Tillæg ved valg af buffet i stedet for menu: 70,- pr. person

GENERELLE VILKÅR

Følgende sluttidspunkter er gældende, såfremt intet andet er aftalt:

Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00

Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 02.00

Inkluderet i lokalelejen er bordpyntning med dagens blomster, lys og servietter.

Såfremt der ønskes pyntet med specielt udvalgte blomster, dekorationer eller andet, beregnes et tillæg pr. kuvert efter nærmere aftale.

Såfremt ikke andet står anført på vores bekræftelse er DRC’s standardregler gældende med hensyn til afbestillingsfrister m.v.

Se drc’s hjemmeside www.thehost.dk

Festpakker, menuer og priser er gældende for selskaber der afholdes i 2024

Vi tager forbehold for stave- og prisfejl.

Hold bryllup på Restaurant Martino i Aarhus

Et bryllup er en af livets helt store begivenheder. En festdag, der forhåbentligt printer sig ind i eftertiden med gode og smukke minder. Det er derfor særligt vigtigt for de fleste kommende ægtefolk at planlægge dagen ned til mindste detalje. Hvor skal ceremonien foregå, hvilken kjole skal bruden bære, hvordan skal ringene designes, hvordan skal indbydelserne se ud, hvilke blomster skal der pyntes med og hvor skal kærligheden fejres?

Der er en helt masse overvejelser og valg, der skal træffes, når I skal arrangere et bryllup, og det er vigtigt at vælge det helt rigtige sted til fejringen af en af livets allervigtigste fester. Et sted, der kan indfri de rammer og skabe den stemning, der skal til, for at et drømmebryllup kan bliver til virkelighed

Hos Restaurant Martino i Aarhus, ved vi godt, hvor vigtig ceremonien, receptionen og den efterfølgende fest er for brudeparret, og hvor meget tid og kræfter der er lagt i planlægningen af denne specielle dag, for at den kan blive fortryllende, perfekt og helt uforglemmelig. Derfor gør vi os altid ekstra umage, når der holdes bryllup i vores restaurant i Aarhus.

Bryllup i Aarhus

Skal i giftes i Aarhus Domkirke eller love hinanden troskab på rådhuset, og ønsker I at fejre brylluppet i smukke omgivelser i smilets by, så er Martino et godt valg. Restaurant Martino er idyllisk og centralt beliggende blot to km fra Aarhus centrum ved Marselisborg Lystbådehavn.

Martinos maritime beliggenhed i noget af Aarhus skønneste natur tilsammen med vores smukke lyse lokaler tilbyder en flot ramme for jeres bryllup. Vi har hos Restaurant Martino stor erfaring med at skabe festlige og intime rammer til livets helt store fester, og vi tager altid udgangspunkt i vores kunders individuelle behov og ønsker. Vores kompetente medarbejdere kan hjælpe jer med at sammensætte den helt rette festpakke, der matcher jeres ønsker, og vores dygtige tjenere og kokke sørger for, at jeres fest forløber perfekt!

Smukt beliggende bryllupslokaler i Aarhus med plads til 150

Vores restaurant er som nævnt smukt beliggende ved Marselisborg Lystbådehavn med skoven og Aarhusbugten som idyllisk kulisse, og vi kan tilbyde at arrangere bryllupsfester for op til 120 personer. Det er naturligvis også muligt at holde en mindre bryllupsfest i vores lokaler, hvor vi kan tilbyde arrangementer helt ned til 20 personer.

Uanset om I ønsker at holde en stor fest eller en mindre intim sammenkomst, gør vi os hos Restaurant Martino altid umage for at tilbyde jer den perfekte ramme og kompetent råd og vejledning i planlægningen af festen.

Hos os er kvalitet og professionalisme nemlig grundpillerne i vores værdisæt, og vi går aldrig på kompromis med nogle af delene. Vælger i derfor at holde bryllup eller en anden fest i vores flotte festlokaler i Aarhus, vil I få serveret veltillavet mad i smukt pyntede lokaler, der svarer til jeres forventninger, ligesom I altid vil opleve professionelt og venligt personale, der følger jer gennem hele festen.

Nøje sammensatte bryllupsmenuer

Vælger I at arrangere jeres bryllup hos os, tilbyder vi flere forskellige selskabspakker i flere prisklasser. Alle vores selskabspakker er sammensat så I sammen med jeres gæster får en god veltillavet bryllupsmenu med nøje tilpassede vine.

Bryllupsmenuerne adskiller sig ved antallet af retter, altså om I ønsker der serveres en 3-eller 4-retters menu, om I ønsker en bryllupsreception forud for middagen, og om I ønsker fri bar efter middagen.

Vi har nøje sammensat vores bryllupsmenuer med udgangspunkt i vores mangeårige erfaring med at arrangere og afholde store fester. I kan derfor være sikre på, at både I og jeres gæster er godt sørget for uanset hvilken festmenu, I vælger.

Skræddersyede selskabspakker
Har I selv lyst til at designe jeres bryllupsfest, så kan det også lade sig gøre hos os. Vi stiller vores ekspertise og lange erfaring til rådighed, så I kan skabe den helt rette fest. Vi strækker os gerne rigtig langt for vores kunder, og som udgangspunkt kan det meste lade sig gøre.

Skal gæsterne overnatte på hotel?

Ønsker I eller nogle af jeres gæster at overnatte på hotel, når bryllupsfesten er slut i vores lokaler. så har i mulighed for at booke overnatning på BB-Hotel Aarhus Havnehotel, der ligger blot 50 meter længere nede af kajen. Hotellet råder over 25 lækre værelser med plads til både jer og jeres gæster.

Skal I holde jeres bryllup hos os?

Har I fået lyst til at høre mere om mulighederne for at holde jeres bryllupsfest i nogle af Aarhus allerskønneste omgivelser, så står vi klar til at tage en snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe jer med at arrangere en uforglemmelig fest.

BRYLLUPSPAKKER Bryllupsfest 1 Bryllupsfest 2 Bryllupsfest 3 Bryllupsfest 4
Velkomstdrink
Snacks
Reception
3 retters menu
4 retters menu
Vin menu
(6 timer)

(8 timer)

(8 timer)

(8 timer)
Fri bar
(Longdrinks, vin, fadøl & sodavand)
Kaffe & Sødt
Cognac el. likør
Gå-hjem menu

VI HAR GRATIS PARKERING VED REGISTRERING I RESTAURANTEN

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG: Kl- 12.00 – 24.00
(Køkkenet lukker 21.30)