Nedenstående festpakker, menuer og priser er gældende for selskaber der afholdes i 2022

Selskabs Brunch

Den gode brunch – alt inklusive

 • 1 gl. velkomstdrink, Cava
 • 7 retters brunch-menu
 • Kaffe/te/juice/vand ad libitum i 3 timer.
  Herefter tillæg pr. person, pr. time kr. 59,-

Pris pr. kuvert inkl. lokale og opdækning 449,-

Brunch og Bobler – Alt inklusive

 • Cava ad libitum i 3 timer
 • 7 retters brunch-menu
 • Kaffe/te/vand/juice/vin/fadøl/sodavand ad libitum i 3 timer
  Herefter tillæg pr. person, pr. time kr. 129,-
 • Der er mulighed for at opgradere fra Cava til Moët Imperial Champagne for en merpris på 329,- pr. person
 • Ekstra tilvalg af retter pr. stk/pr. person 39,-

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 699,-

GRØNT
Marinerede oliven & saltmandler
Udskåret frisk frugt
Pistacie & avocado m. olivenolie & havsalt

MEJERI
Pecorino m. flamberede figner
Bøffelmozzarella m. balsamico & ”soltørret” tomat
Gedeost m. honning & valnødder
Bagte æg på bund af tomatsauce m. basilikum & parmesan
Frittata di Patate m. spinat, kartofler & rosmarin

BAGERI
Bruschetta m. tomat & basilikum
Stenovnsbagt pizzabrød m.rosmarinolie og parmasan
Bombolini – Friteret donut m. hasselnøddecreme
Pain au chocolat
Croissant

KØD OG FISK
Insalada di Merluzzo – Bagt hvidfisk m. avocado
Udvalg af italienske pølser (Prosciutto di Parma, pikant salami & veroni)
2 stk. salciccia m. aioli
Stegt panchetta m. trøffelmayo

DEN SØDE MORGEN
Honning, marmelader & smør
Skovbærkompot med mascarpone og brændt hvid chokolade
Tiramisu

Brunch hos Restaurant Martino i Aarhus

Restaurant Martino er en italiensk restaurant, der ligger i Aarhus. Restauranten, der er specialiseret i at servicere større selskaber til brunch og andre typer sammenkomster, er smukt beliggende ned til Marselisborg Marina.

Vores maritime restaurant er præget af en afslappet, hyggelig og behagelig atmosfære, der perfekt spejler den italienske mad, vi serverer. For hos os er det vigtigt, at vores gæster føler sig velkomne og godt tilpas, og derfor møder du altid et oplagt og venligt personale, når du deltager i et selskab hos Restaurant Martino.

Nyd din brunch ved Marselisborg

Et af Restaurant Martinos helt særlige kendetegn er beliggenheden! For vi bor virkelig usædvanligt skønt! Hos os kan du nemlig nyde din brunch i nogle af Aarhus aller smukkeste omgivelser ved Marselisborg Marina med udsigt til Aarhusbugten og Marselisskoven, men samtidig i kort afstand til midtbyens pulserende liv.

Vores restaurant er da også tænkt som en oase tæt på byen, hvor du har mulighed for at holde dit selskab i de naturskønne omgivelser ved Marselisborg Marina, men stadig har byens bekvemmeligheder – som eksempelvis transport til og fra brunchen eller festmiddagen – inden for rækkevidde.

Inviter fra 15 – 150 gæster

På vores italienske restaurant kan vi i vores lokaler facilitere selskaber med op til 150 gæster, og vores dygtige tjenere og kokke har stor erfaring med at beværte større selskaber – både til møder, brunch, bryllupper og andre af livets helt store fester. Du kan derfor trygt lægge planlægningen og udførelsen af et større selskab i vores hænder.

Ønsker du at invitere et mindre selskab til vores brunchbuffet eller en anden selskabsform er det naturligvis også muligt. Hos Restaurant Martino i Aarhus arrangerer vi nemlig brunchbuffeter og andre selskaber helt ned til 15 gæster, og uanset hvor stort dit selskab er, ligger det os meget på hjerte, at vi altid yder den bedste service.

Lad en brunch danne rammen for din næste begivenhed

På Restaurant Martino arrangerer vi flere forskellige typer af selskaber. Hos os kan du holde alt fra den store, klassiske bryllupsfest og den runde fødselsdag til konfirmation og barnedåb. Til fejring af særlig barnedåb og navngivningsfest er en brunch i vores hyggelige lokaler i Aarhus et populært valg, men vores brunch kan også sagtens danne en festlig ramme for en fejring af andre af livets vigtige begivenheder.

En brunch kan eksempelvis være den perfekte løsning, hvis du gerne vil holde selskabet først på dagen eller hvis der deltager mindre børn, hvor tidspunktet ofte er gunstigt i forhold til fejringer om aftenen,

Smag på Italien i Aarhus – lækker brunchbuffet med et sydlandsk tvist

Restaurant Martino i Aarhus giver dig mulighed for at byde dit selskab på to forskellige brunchmenuer – “Den gode brunch” og “Brunch og bobler”, der begge er inspireret af det italienske køkken. Vores menuer er bygget op omkring råvarer og småretter, der er klassiske for netop dette køkken og indeholder frisk og lækkert frugt og grønt, veltillavede kød- og fiskeretter, forskellige oste, lækkert brød og naturligvis søde fristelser som bagværk, marmelade og kompot.

Brunch med eller uden bobler

Hos aarhusianske Martino ved vi godt, at der er forskel på selskaber- også brunch. Det afhænger naturligvis meget af anledningen og sammensætningen af gæster, om du ønsker, der skal serveres forskellige alkoholiske drikke sammen med brunchen. Derfor tilbyder vi som nævnt to forskellige varianter, nemlig “Den gode brunch” og “Brunch og bobler”. Menuerne har som udgangspunkt maden til fælles – det der adskiller dem er, hvorvidt du ønsker, at der sammen med retterne serveres øl, vin og cava ad libitum.

Vælger du “Brunch og bobler” har du mulighed for at opgradere fra cava til Möet ‘imperial champagne, hvis selskabet skal forkæles ekstra meget.

Begge brunchmenuer serveres som buffet, der gør det muligt for dig og dine gæster at udvælge jeres livretter blandt brunchens mange forskellige retter. Desuden bidrager buffeten i forhold til den traditionelle bordservering til en hyggelig og uformel stemning blandt gæsterne.

Gennemsigtige priser

Det gælder for alle vores selskabsmenuer og brunch, at den angivne pris pr. kuvert inkluderer leje af lokale og opdækning. På den måde har du overblik over, hvad arrangementet kommer til at koste, og du slipper for uigennemskuelige udgifter i forbindelse med dit selskab.

Lad os hjælpe med at arrangere din næste selskabsbrunch

Har du lyst til at høre mere om vores brunchbuffet og hvilke rammer Restaurant Martino i Aarhus kan tilbyde til dit næste selskab – så kontakt os endelig. Vi er altid klar til at tage et uforpligtende møde om dine muligheder, hvor du samtidig kan se vores lokaler og opleve den smukke natur, der omgiver os.

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG: KL. 11.30 – 24.00
(Køkkenet lukker 21.30)