Festlokaler og selskabslokaler i Aarhus​

Vores selskabslokaler i Aarhus kan servicere jeres firmaarrangementer og familiefester i hyggelige og lækre festlokaler, med plads til alt fra 20 til 120 personer. Når I benytter vores festlokaler, vil vi gøre alt for, at det bliver en dag, som I vil huske, hvad enten det er en lille hyggelig familiesammenkomst, den helt store festdag, et kursus, et møde eller noget helt andet.

Vi er altid klar til at skabe den bedste ramme om jeres fest eller sammenkomst i vores selskabslokaler. Når festen slutter, kan I med stor fornøjelse slentre 50 meter længere ned af kajen. Her ligger BB-Hotel Aarhus Havnehotel, som har 25 lækre dobbeltværelser med plads til Jer og Jeres gæster.

Restaurant Martino

Restaurant Martino er beliggende på 1. sal i smukke Marselisborg Lystbådehavn med byens flotteste udsigt over Aarhus bugten. Lystbådehavnen er helt unik placeret kun 2 km. fra byens centrum med en unik maritim stemning.

Omgivelserne i og omkring Martino er hermed en skøn oase midt i storbyen. Her kan i fejre jeres drømmebryllup, fødselsdag, konfirmation, firmafest eller anden festlig anledning med udsigt over Marselisborg Lystbådehavn, skoven og Aarhusbugten. Restaurant Martinos lokaler kan rumme alt fra 20 til 120 personer. Om I ønsker en lille og intim forsamling, eller den helt store fest kan vi garantere, at det bliver et hyggeligt og festligt arrangement.

Aktiviteter

En fest eller selskab på Restaurant Martino kan tilrettelægges lige efter jeres ønske. Vi bor i meget smukke omgivelser som giver rig mulighed for aktiviteter eller teambuildingøvelser på Tangkrogen inden fester starter. Vi samarbejder blandt andet med Århus Searangers & Surf Agency, der kan tage dig og dine gæster med på en sjov tur i Ribbåde på Århus Bugten. Der er mange muligheder.

VI HAR GRATIS PARKERING VED REGISTRERING I RESTAURANTEN

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG: Kl- 12.00 – 24.00
(Køkkenet lukker 21.30)