Heldagskort
Martinos køkken handler om at nyde livet som man gør det ved Middelhavet: god mad med gode venner.
Vores retter stammer fra hele det salte, solrige Middelhavsområde.
Alle dage 11.30 – 24.00
(Køkkenet lukker 21.30)
TASTINGMENU
7 retter tastingmenu 429,- pr. person
Tun tatar – Koriander – Oliven
Hvidløgsstegte tigerrejer – Grillet citron
Calamares Fritos – Aioli
Carpaccio – Saltede mandler – Pesto
Plato De Jamon – Pan Con Tomate
Stegt hvidfisk – Sauce Nage
Crema Catalana – Bær
DRØMMEAFTEN
Helaftensoplevelse 799,- pr. person
Velkomst Bobler + 7 retters tasting menu
+ 4 gl. vinmenu med el. uden alkohol
+ Kaffe & chokolade
SPECIALITETER
Charcuterie fra syden 239,-
6 forskellige pølser, 4 oste fra Spanien, Frankrig & Italien. Serveres med sprøde boller & syltede garniture
Skaldyrs Paella 259,-
Klassisk valenciansk paella m. tigerrejer, blåmuslinger, blæksprutter & hjertemuslinger
Koldt skaldyrsfad 489,-
1/2 hummer, jomfruhummere, hvidvinsdampede havfriske muslinger, skalrejer, flodkrebs & krabbeklør.Hertil serveres græsk fladbrød med hummus, tzaziki & aioli
Tilvalg: Pommes frites 49,-
FORRET
Tun tatar 139,-
Avokado, koriander, oliven olie & frissé
Carpaccio 129,-
Tyndskåret okse m. saltede mandler, pesto, rucola & parmesan ost
Plato de jamon 179,-
Iberico skinke m. catalansk pan con tomate
Hvidløgsstegte tigerrejer 149,-Hvidløgsstegte tigerrejer med grillet citron & aioli
PIZZA
Diavola 149,-
Tomat, mozzarella, variation af salami, løg & frisk chili
Burata y Jamon 169,-
Tomater, Jamon, rucola, oliven & Burata
Bianchi 139,-
Mascarpone, kartoffel, løg, flagesalt, rosmarin, gedeost & hvid trøffelolie
Capricciosa 159,-
Mozzarella, italiensk skinke, svampe, artiskok & tomat
HOVEDRET
Calamares fritos 189,-
Friterede blæksprutter m. patatas bravas & grillet citron
Pasta a la carbonara 189,-
Panchetta i legeret ricotta & mascarpone m. pasta tagliatelle
T-Bone Steak 349,-
Årstidens grønt, pommes frites & sauce bearnaise
Dagens Fangst (Dagspris)
Fiskemandens friske fangster m. årstidens grønt & sauce
Hvidløgsgrillet lammeryg 269,-
Tomatsalat, feta, rosmarinstegte kartofler & tzatziki
DESSERT
Tiramisu 89,-
Italiensk kaffekage m. kakao og bær
Crepé Suzette 119,-
Tynde pandekager flamberes i appelsinlikør m. mandler & appelsin.
Hertil serveres vaniljeis a part
ÅBNINGSTIDER
MANDAG – SØNDAG: KL. 11.30 – 24.00
(Køkkenet lukker 21.30)
JULENS ÅBNINGSTIDER
Vi holder lukket: d. 24. 25. 26. december 2023
Vi har åbent: 27. 28. 29. 30. december
Den 31/12 har vi kun åbent for nytårs take away og årets nytårsfest på Anker
Vi holder lukket 1. januar 2024