Møde- og konferencelokaler

Mødelokaler Martino

Restaurant Martino hører til de mindre kursussteder i Aarhus og er derfor særlig velegnet til grupper, der ønsker intimiteten bevaret.

Et møde eller kursus på Restaurant Martino kan tilrettelægges lige efter Jeres ønske. Vi bor i meget smukke omgivelser med udsigt over Aarhus bugten og Marselisborg Skov. Det giver rig mulighed for en pause i løbet af dagen eller teambuildingøvelser på Tangkrogen – mulighederne er mange.

Indenfor har vi 3 kursuslokaler, der alle er opdateret med nutidens behov med AV-udstyr, trådløs internetopkobling, flipover-tavler, whiteboard, projektor mv. Lokalerne er ydermere tilkoblet speakeranlæg, således at alle deltagere har en god og klar lyd.

​​Kursuslokalerne kan rumme op til henholdsvis 20, 30 og 60 deltagere. ​

Tøv ikke med at ringe eller skrive til Marianne, som står for at booke alle vores kurser, møder og konferrencer hos Smag&Slægt. Du kan fange hende på marianne@meresmag.dk eller 78 70 07 77.

Morgenmøder

Morgenmøder kan planlægges fra kl. 7.00 til 10.00 alle ugens dage – eller efter aftale.

Til morgenmøderne vil der ved ankomsten blive serveret morgenkomplet bestående af rundstykker, pålæg, ost, marmelade, kaffe, the og juice.

Se priser og vores udvalg af mødepakker her

VI HAR GRATIS PARKERING VED REGISTRERING I RESTAURANTEN

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG: Kl- 12.00 – 24.00
(Køkkenet lukker 21.30)