Firmaarrangementer og selskaber​

Det skal blive en dag, der huskes, hvad enten det er en lille hyggelig familiesammenkomst eller den helt store festdag, et kursus, forretningsmøde eller andet.

Vi arrangerer selskaber fra 15 – 160 personer, og vi har mange års erfaring, så I kan være sikre på, at I er i gode hænder fra start til slut.

For os findes der ikke bedre anbefaling end den gæsterne giver videre. Vi arbejder ud fra et professionelt princip og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi lægger selvfølgelig også stor vægt på en afslappet – og hyggelig atmosfære.

Alle menuer og buffeter er baseret på minimum 15 personer.

Det præcise antal gæster skal opgives senest 7 dage forud af hensyn til indkøb og planlægning.

​I prisen er inkluderet festopdækning med årstidens blomster, samt et smilende og veloplagt personale, som vil servicere jer.

Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt.

Vi arrangerer gerne et uforpligtende møde med vejledning om menuvalg, vine, natmad m.v., ring blot og aftal tid!

​- Vi glæder os til at betjene Jer!​​​

Festlokaler i smukke omgivelser i Aarhus

Leder I efter lokaler i Aarhus til jeres næste store fest eller vigtige forretningsmøde, tilbyder Restaurant Martino, der ligger ved Marselisborg Marina, de perfekte rammer uanset om der er tale om et stort eller mindre selskab.

I Restaurant Martino kan vi servicere firmaarrangementer, familiefester eller andre selskaber med plads til alt fra 15-160 deltagende, og når I beslutter jer for at lade os stå for jeres næste arrangement vil vi gøre alt, hvad vi kan for at skabe rammerne for en dag, I kan se tilbage på med gode minder.

Vores restaurant er smukt beliggende ved Marselisborg Marina, hvor udsigten over Aarhusbugten bidrager med en maritim stemning til vores selskabslokalers skønne og sydlandske atmosfære.

Nyd veltillavede menuer og buffeter til din næste fest

Vores team af erfarne og servicemindede medarbejdere har gennem årene opbygget en ekspertise i at holde selskaber, og vi ved hvad der skal til, for at jeres oplevelse hos os bliver god. Hos Restaurant Martino i Aarhus ved vi også, at vores kunder har forskellige behov og ønsker, når de skal holde fest i vores lokaler, og vi har derfor udformet flere forskellige menuforslag, der kan imødekomme langt de fleste ønsker.

Hos Restaurant Martino i Aarhus finder I derfor forskellige forslag til festmenuer i flere prisklasser, der er nøje sammensat med øje for, hvad der skal til, for at give både gæster og værter en god madoplevelse i vores lokaler.

Jeres ønsker til menu afhænger naturligvis af typen af selskab og hvornår på dagen arrangementet holdes, og derfor tilbyder vi udover de helt klassiske festmenuer med vinmenu og øl og vand under middagen, også brunchbuffeter, receptionsmenuer og traktementer til begravelser.

Vælger I at forkæle jeres gæster med nogle af vores menuer, buffeter, bruncher eller traktementer, inkluderer den anførte pris leje af lokale og borddækning.

Fleksible festmenuer

Hos Restaurant Martino er det også en mulighed selv at sammensætte en menu efter eget ønske. Ønsker I det, stiller vi gerne vores ekspertise og erfaring til rådighed med princippet om “at alt kan lade sig gøre”. Og vi er villige til at gå langt for at imødekomme vores kunders ønsker. I skal blot kontakte os med jeres ønsker, så tager vi en snak!

Hold møde i lokaler tæt på Aarhus Centrum

Det er dog ikke kun fester og selskaber Restaurant Martino tilbyder sine lokaler til. Flere virksomheder er også glade for at bruge vores lokaler til eksempelvis kurser, og som et af de mindre kursussteder i Aarhus er vores mødelokaler et godt valg til jeres virksomhed eller organisation, hvis I ønsker rammer, hvor den hyggelige stemning og intimiteten er i top.

Vores faciliteter, der ligger i kort afstand til Aarhus Centrum, tilbyder foruden gode lyse, lokaler også de meget smukke omgivelser tæt ved Aarhusbugten og Marselisborg Skov, der giver rig lejlighed for en tiltrængt pause til at trække luft og strække ben. Tangkrogen ligger også i umiddelbar nærhed af Restaurant Martino, og her kan det være oplagt at lave teambuilding-øvelser, hvis det indgår i mødeprogrammet. Og der er mange flere muligheder for at nyde og benytte de skønne omgivelser ved Marselisborg Marina, når I holder møde hos os.

Vælger I at holde møde, konference eller kursus hos os tilbyder vi tre forskellige mødelokaler med plads til henholdsvis 20, 30 og 60 personer. Alle lokaler er udstyret med AV-udstyr, trådløs internetopkobling, flip-over-tavler, whiteboards, projector med mere. Vores mødelokaler er endvidere tilkoblet speakeranlæg, så alle deltagende i mødet oplever en god og klar lyd.

Skræddersyet forplejning til dit møde

Når I gør brug af vores mødefaciliteter tilbyder vi forskellige mødepakker, hvor forplejning og leje af lokale indgår.

Hos os er det muligt at arrangere møder, der strækker sig over flere forskellige tidspunkter henover dagen. Vores forplejning er naturligvis skræddersyet efter, hvornår på dagen jeres møde holdes og over hvor lang tid det strækker sig.

Arranger Jeres fest i vores selskabslokaler i Aarhus

Vil I høre mere om mulighederne for at holde jeres næste møde, fest eller selskab i vores lokaler i Aarhus, står vi klar til at tage en uforpligtende snak om, hvilke muligheder vi kan tilbyde jer – herunder menuvalg, valg af vine, natmad, mødeforplejningen eller hvad der ellers måtte være relevant for jeres arrangement.

Alle de opstillede priser for menuer, buffeter og mødepakker, der er angivet her på siden, baserer sig på et minimum antal på 15 deltagende. Det præcise antal deltagende skal være os i hænde senest syv dage forud for arrangement af hensyn til både indkøb og planlægning.

VI HAR GRATIS PARKERING VED REGISTRERING I RESTAURANTEN

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG: Kl- 12.00 – 24.00
(Køkkenet lukker 21.30)