
TILPASSET MENUKORT
Mandag den 17. marts
Dagens ret
Saltet torsk serveret i lind kartoffelmos m. hvidløg, laurbær og cremefraiche.
Hertil spæde urter og brændt hvidløg
Pris 125,-
–
Nyd en lækker 3-retters menu
Menuen skiftes løbende
FORRET
Grillede kæmperejer m/aioli, brændt citron og små salater
HOVEDRET
Braiseret okse med cremet gorgenzola, kraftig skysauce og jordskokker
DESSERT
Chokolade panacotta med sprød karamel og appelsin
Pris 249,-
Vi tilbyder også følgende retter:
//
300g. Ribeye
Ribeye steak m. kartofler, sæson grønt, sky sauce & tyttebær
249kr.
Pasta Mare
Sæsons fisk & skaldyr marineret i pesto & hvidløg
189kr.
Anti Pasti
6 retters Anti Pasti tallerken. Kokkens anbefalinger af husets delikatesser.
269kr.
VI HAR GRATIS PARKERING VED REGISTRERING I RESTAURANTEN
Åbningstider
MANDAG – TORSDAG:
FREDAG – SØNDAG:
KL. 12.00 – 24.00
KL. 12.00 – 24.00
(Køkkenet lukker 21.00)