Traktement / begravelse

Omgivelserne i og omkring Martino er en skøn oase midt i storbyen.
Her kan i afholde traktement i ro og mag med udsigt over Marselisborg Lystbådehavn, skoven og Aarhusbugten.
Vi glæder os til at skabe mindeværdig dag for både jer og jeres gæster.
Nedenstående festpakker, menuer og priser er gældende for selskaber der afholdes i 2022

KAFFEBORDET

• 1 stk. hjemmebagt bolle m. smør/pålæg
• Dagens kage
• Kaffe/te ad libitum
• Øvrige drikkevarer afregnes efter forbrug
Serveres på fade ved bordet

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 249,-

FROKOST-SAMMENKOMST

• 3 stk. uspecificeret smørrebrød eller pølse & ostebord
• Kaffe/te ad libitum
• Dagens kage
• Øvrige drikkevarer afregnes efter forbrug
   Serveres på fade ved bordet

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 319,-

SELSKABSLOKALER MED UDSIGT

I vores lyse restaurant kan du invitere op til 150 gæster. Du er omgivet af en glasfacade fra gulv til loft med udsigt over Marselisborg Lystbådehavn, skoven og Aarhusbugten. De maritime omgivelser danner de perfekte rammer om jeres arrangement og udsigten fuldender oplevelsen.

MAD DER SMAGER

På Martino tager vi os god tid til at lytte til jeres ønsker til menu og vine. Vi benytter de bedste og mest friske råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Maden er Italiensk-inspireret, og vi lover, at I ikke kommer til at gå forgæves, hvis I søger den gode spiseoplevelse.

FLEKSIBLE SELSKABSPAKKER

Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”. I kan derfor selv være med til at designe jeres arrangement, så vi sammen skaber den perfekte dag. Vi sørger for, at alt er planlagt til mindste detalje, så I kan koncentrere dig om at nyde dagen og selskabet.

KOM OG MØD OS

I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne og så I kan se vores lokaler og opleve omgivelserne. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.

DET MED SMÅT

Alle menuer er baseret på min. 15 kuverter. Det præcise antal gæster skal opgives senest 7 dage før afholdelsesdagen. Reducering i gæsteantal herefter medfører betaling af menuen ex. drikkevarer. I prisen er inkluderet festopdækning med årstidens blomster. Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt. Ønskes regningen tilsendt, tillægges faktureringsgebyr på 45,- Ved reducering i oprindeligt bestilt gæsteantal på mere end 20%, forbeholder vi os retten til at ændre i lokaleforhold. Ved levering af mad ud af huset, tillægges 500,- i leveringsomkostninger ved kørsel over 10 km, samt 1000,- i depositum for porcelæn og service. Service skal være rengjort og tilbageleveret senest 3 dage efter afholdt arrangement. Afhentning af service på leveringsadressen koster 500,-
Skulle der mod forventning være indsigelser ang. arrangementet, skal disse sendes skriftligt senest 5 hverdage efter arrangementets afholdelse. Indsigelser herefter vil ikke blive accepteret.

Priser pr. person
Én bolle m. smør og pålæg 169,-
Pølse og ostebord 229,-
3 stk. uspecificeret smørrebrød 229,-
Småkager 59,-
Kaffe / the ad libitum 69,-
3 slags sødt 59,-
Flaske øl, pr. stk. 39,-
Flaske sodavand, pr. stk. 39,-
Dagens kage 59,-
Lokaleleje og opdækning 2500,-

GENERELLE VILKÅR

Følgende sluttidspunkter er gældende, såfremt intet andet er aftalt:

Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00

Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 02.00

Ved bordpyntning er dagens blomster, lys og servietter inkluderet. Såfremt der ønskes pyntet med specielt udvalgte blomster, dekorationer eller andet, beregnes et tillæg pr. kuvert efter nærmere aftale.

Ved mad ud af huset gives 10% rabat på menuen ved minimum 15 kuverter. Transportudgifter er inkluderet ved levering inden for en radius af 10 km fra restauranten.

Såfremt ikke andet står anført på vores bekræftelse er DRCs standardregler gældende med hensyn til afbestillingsfrister m.v. Se DRCs hjemmeside www.d-r-c.dk

ÅBNINGSTIDER

MANDAG – SØNDAG: KL. 11.30 – 24.00
(Køkkenet lukker 21.30)