Italiensk restaurant

Italiensk Restaurant

Restaurant Martino i Aarhus

Restaurant Martino er en italiensk restaurant beliggende i Aarhus. Her kan du opleve en menu bestående af italienske delikatesser som lækre pastaretter eller pizza. På menukortet finder du både vores social dining menu og vores a la carte menukort. Det er som gæst muligt at prøve flere retter med vores social dining koncept, så man har mulighed for at prøve noget forskelligt. På den måde kan du opleve en bred vifte af smagsoplevelser. Med afsæt i det italienske køkken kan man derfor forvente at blive taget gennem en velsmagende smagsrejse, når man besøger Restaurant Martino i Aarhus.

Restaurant Martino er placeret på Marselisborg Havnevej 46B i Aarhus. Lokalerne er indbydende, hyggelige og skaber en god intimitet, som man kan opleve med familien eller gode venner, mens man nyder den gode italienske mad.

Selskaber

Hos Restaurant Martino er der mulighed for at afholde arrangementer og selskaber. Her vil vores dygtige personale og hyggelige omgivelser være til rådighed. Vi kan klare alle selskaber fra barnedåb til konfirmationer.

I er altid velkommen til at sende en forespørgsmål på jeres arrangement på mail eller give os et kald. Så kan vi sammen finde den perfekte løsning til jeres arrangement.

Læs mere om selskaber

Find os

Restaurant Martino
Marselisborg Havnevej 46 B
​8000, Aarhus C

martino@martino.dk​
​​86 18 19 69​

Book bord
Oksecarpaccio på Italiensk restaurant
Pizza på restaurant
Frokost på Restaurant Martino
Italiensk pasta på Martino

Italiensk Restaurant i Århus

Den italienske restaurant Martino er placeret ved den hyggelige lystbådehavn ved Marselisborg, hvor du kan nyde maden med udsigt over Aarhus bugten. Placeret blot 2 km fra Åen og Aarhus C’s livlige byliv, kan du nyde den gode italienske mad. Restauranten er fyldt med sydlandsk stemning, og har en hyggelig og behagelig atmosfære.

Restaurant Martino er en del af Smag & Slægt familien, som udover denne italienske restaurant også har fire andre restauranter fordelt i Aarhus og Middelfart. Alle restauranterne drives af os Familien Schultz, hver restaurant har hver deres individuelle koncept, men fælles for dem alle er kærlighed til faget og servicestilen. Navnet Smag & Slægt symboliserer mere smag og en familie. Skal du have en pause fra Aarhus midtbys summen, så kan det varmt anbefales at besøge Martino. Nyd en bid af Italien, imens du har den smukkeste udsigt ud over bugten.

Mere om Martino Aarhus

Menukortet på Restaurant Martino er inspireret af det italienske køkken. Vi tilbyder en række lækre fiske- og kødretter. Vi har selvfølgelig også vores smagfulde pizzakort. Derudover har vi vores social dining menu, som varmt kan anbefales. Her kan I nyde alle jeres retter på vores udsigtsterrasse. Konceptet er social dining, da retterne bliver anrettet på mindre fade “to-share”.

Hos os er produktkvaliteten vigtig, da vi serverer gode og friske råvarer for vores gæster. Vores ønske er at huse festlige selskaber, romantiske stævnemøder, sprede den maritime stemning ved vandet og altid leve op til gæsternes forventninger.

Se hele menukortet